Referenties

Robin Lanting

Astrid is een ervaren, spontane kapster. Zij doet haar werk erg goed, want je wordt van tevoren goed geïnformeerd omtrent de afspraak/Coranavirus. Verder heeft zij erg veel kennis van kapsels, want ik heb voor het eerst weer een nieuw kapsel. Ik zeg niet twijfelen, maar gewoon een afspraak bij haar maken.

Claudia Goeree

Astrid weet waar ze over praat en geeft je het beste advies.

Marijke Oosterwijk

Helemaal blij met mijn resultaat, er ging een flink stuk af van de lengte maar Astrid weet wat ze doet! Lekker vlot en ze ziet wat bij je past. De salon is stijlvol ingericht en straalt rust uit, een fijne plek om te zijn. Voor mij de eerste keer en ik kom zeker terug!

Marlie Ten hof

Toff haarmode is een absolute aanrader. De sfeer in de salon is erg fijn en gemoedelijk. Astrid is erg deskundig en perfectionistisch. Je merkt dat ze veel ervaring en experise heeft. Dit in combinatie met de fijne productenlijn, lekkere cappuccino en de gezellige praat maakt het tot een toff oordeel, een echte aanrader!

Carolien Beeby

Astrid ken ik al jaren als een enthousiaste en bekwame kapster. Heb haar leren kennen door mijn zoon. Ze zet zich altijd in voor opleidingen om up-to-date te blijven. Astrid luistert naar de klant maar denkt ook zeker mee. Wat past bij je en waar ga je tevreden mee naar huis. Nu de stap gemaakt naar haar eigen salon TOFF. Uiteraard ga ik dan ook weer mee! Astrid ik wens jou alle succes en geef mijn haar nog graag met jaren over aan jouw knip en verf adviezen.

Renate Scholte

Astrid is al jaren mijn kapster! Ze luistert altijd goed naar mijn wensen en weet wat ik mooi vind. Eerlijk en goed advies en daarnaast is het ook altijd heel erg gezellig met haar. Ze heeft veel aandacht voor je en is een perfectionist. Ik ben altijd erg tevreden met het eindresultaat en voel me weer helemaal mooi als ik de salon verlaat!

Sharon van der Aa

Astrid is een leuke, creatieve en enthousiaste meid die een bezoek aan de kapper altijd tot een verwenmoment creëert! Van de producten tot het kopje koffie, alles van hoge kwaliteit. Ben zeer tevreden als klant en zal ook vaste klant terugkeren!