Even voorstellen

Ik ben Astrid en ben de eigenaresse van Toff Haarmode in de Delftlanden te Emmen. Toff staat voor stoer en sjiek en dat is ook hoe ik ben!

Ervaring

Na 20 jaar veel ervaring op te hebben gedaan in verschillende salons, waarvan de laatste 6,5 jaar als topstylist, vond ik het nu tijd om eigen pad te volgen.

Passie

Ik ben eigenlijk al van jongs af aan met uiterlijk bezig en raak gefascineerd door mooi haar. Daardoor wil ik graag alles weten van de laatste trends en technieken en blijf ik graag bij door cursussen en trainingen te volgen.

Specialisme

Ook voor de juiste kleur en de juiste producten bent u bij mij aan het juiste adres. Door mijn kleurspecialisatie ben opzoek gegaan naar exclusieve producten en mijn keuze is gevallen op Gold Professional Haircare uit Denemarken. Gold staat voor milieuvriendelijke producten die schoonheid, kracht en een uitstekende bescherming garanderen.

Rust & gezelligheid

Lekkere koffie of thee vind ik zelf erg belangrijk en met wat rust en gezelligheid is het plaatje helemaal compleet voor mij. Wil je dit zelf eens komen ervaren?